Online seminář: INOVACE V POTRAVINÁŘSTVÍ – využití trendu rostlinné stravy pro růst vašeho byznysu

Potraviny rostlinného původu představují významnou část inovačních strategií a jsou cestou k udržitelnému rozvoji. Seminář jsme pro vás připravili ve spolupráci s organizací ProVeg.

Anotace:

  • Inovace v potravinářství nejnovější trendy ve vývoji a výrobě potravin v oblasti rostlinných alternativ
    • Co to znamená, když se řekne „vegetariánská a veganská strava“
    • Kdo jsou flexitariáni a kolik jich je v populaci v zemích Evropy?
  • Vývoje a trendy na evropském trhu
    • Změny stravovacích návyků
    • Spotřebitelské průzkumy ze zahraničí a očekávané trendy vývoje
  • Představení ProVeg & V-Label ochranné známky, výhody certifikace
    • Jak lze získat ochrannou známku V-Label?
    • Jak pomocí zařazení těchto produktů do svého portfolia navýšit svůj exportní potenciál?
    • Na které trhy se soustředit a jak zaujmout zahraniční spotřebitele?
    • Doporučení pro výrobce - na jaké druhy výrobků se soustředit
    • Možnosti spolupráce s ProVeg
  • Q&A


Důležité:


  • Své dotazy k tématu můžete zaslat před online seminářem prostřednictvím přihlášky nebo prostřednictvím chatu na akci.
  • Den před konáním akce Vám e-mailem zašleme prolink na danou akci.
  • K účasti na online semináři potřebujete pouze PC, notebook či telefon s internetovým připojením.

              EV.JPG                                  
Kód semináře: 3819
Termín: 24. 5. 2022
Druh akce: Odborný seminář
Místo konání: ONLINE, X, Online seminář, Česká republika
Doba konání: 14:00-15:30
Cena: 0 Kč
Stav akce: Akce již proběhla

Organizační garant

Ing. Komárková Barbora
Ing. Barbora Komárková
Specialista exportního vzdělávání
barbora.komarkova@czechtrade.cz T: +420 224 907 533
M: +420 607 000 487
Ing. Ivana Procházková
Retail Manager, ProVeg
Ing. Tereza Trávníčková
Food Industry and Retail Consultant, ProVeg
Jan Vanžura
Sales and Innovation Manager, ProVeg