Online seminář: INOVACE V POTRAVINÁŘSTVÍ – využití trendu rostlinné stravy pro růst vašeho byznysu
Potraviny
rostlinného původu představují významnou část inovačních strategií a jsou
cestou k udržitelnému rozvoji. Seminář jsme pro vás připravili ve spolupráci s
organizací ProVeg.
Anotace:
Inovace
v potravinářství – nejnovější trendy ve vývoji a výrobě potravin
v oblasti rostlinných alternativ
Co to znamená, když
se řekne „vegetariánská a veganská strava“
Kdo jsou flexitariáni
a kolik jich je v populaci v zemích Evropy?
Vývoje a trendy na
evropském trhu
Změny stravovacích
návyků
Spotřebitelské
průzkumy ze zahraničí a očekávané trendy vývoje
Představení ProVeg &
V-Label ochranné známky, výhody certifikace
Jak lze získat
ochrannou známku V-Label?
Jak pomocí zařazení
těchto produktů do svého portfolia navýšit svůj exportní potenciál?
Na které trhy se
soustředit a jak zaujmout zahraniční spotřebitele?
Doporučení pro
výrobce - na jaké druhy výrobků se soustředit
Možnosti spolupráce
s ProVeg
Q&A
Důležité:
Své dotazy k tématu můžete zaslat před online seminářem prostřednictvím přihlášky nebo prostřednictvím chatu na akci.
Den před konáním akce Vám e-mailem zašleme prolink na danou akci.
K účasti na online semináři potřebujete pouze PC, notebook či telefon s internetovým připojením.