Online seminář: INOVACE V POTRAVINÁŘSTVÍ – využití trendu rostlinné stravy pro růst vašeho byznysu

Potraviny rostlinného původu představují významnou část inovačních strategií a jsou cestou k udržitelnému rozvoji. Seminář jsme pro vás připravili ve spolupráci s organizací ProVeg.

Anotace:

  • Inovace v potravinářství nejnovější trendy ve vývoji a výrobě potravin v oblasti rostlinných alternativ
    • Co to znamená, když se řekne „vegetariánská a veganská strava“
    • Kdo jsou flexitariáni a kolik jich je v populaci v zemích Evropy?
  • Vývoje a trendy na evropském trhu
    • Změny stravovacích návyků
    • Spotřebitelské průzkumy ze zahraničí a očekávané trendy vývoje
  • Představení ProVeg & V-Label ochranné známky, výhody certifikace
    • Jak lze získat ochrannou známku V-Label?
    • Jak pomocí zařazení těchto produktů do svého portfolia navýšit svůj exportní potenciál?
    • Na které trhy se soustředit a jak zaujmout zahraniční spotřebitele?
    • Doporučení pro výrobce - na jaké druhy výrobků se soustředit
    • Možnosti spolupráce s ProVeg
  • Q&A


Důležité:


  • Své dotazy k tématu můžete zaslat před online seminářem prostřednictvím přihlášky nebo prostřednictvím chatu na akci.
  • Den před konáním akce Vám e-mailem zašleme prolink na danou akci.
  • K účasti na online semináři potřebujete pouze PC, notebook či telefon s internetovým připojením.

              EV.JPG                                  

Kód semináře:

3819

Termín:

24. 5. 2022

Druh akce:

Odborný seminář

Místo konání:

ONLINE, X, Online seminář, Česká republika

Doba konání:

14:00-15:30

Cena:

0 Kč

Stav akce:

Akce již proběhla

Přidat do kalendáře:

Kontakty

Organizační garant

Ing. Henríquez Barbora
Ing. Barbora Henríquez exportní konzultant

Lektoři

Ing. Procházková Ivana Retail Manager, ProVeg
Ing. Trávníčková Tereza Food Industry and Retail Consultant, ProVeg
Vanžura Jan Sales and Innovation Manager, ProVeg

Soubory ke stažení